Seksi keskustelu äiti poika seksi

seksi keskustelu äiti poika seksi

Olen vuotias kahden lapsen äiti. Viime aikoina olen tehnyt muutamia havaintoja, jotka ovat saaneet minut huolestumaan vuotiaan poikani kehityksestä. Kuukausi sitten pyykkiä pestessäni huomasin, että pyykkikorissa olleissa pikkupöksyissä oli kuivanutta spermaa. Ja se ei ollut minusta itsestäni ulos valunutta, koska. Kuinka moni on harrastanut OIKEASTI seksiä ystävänsä äidin tai isän kanssa? Mietin vain, kun törmäsin kivapoika kirjoitti: Olen nyt 16v poika ja olen OIKEASTI harrastanut seksiä kaverini äidin kanssa. Se tapahtui kun olin 14 - Harrastimme seksiä n. kerran kahdessa viikossa. (Kaverin äiti oli 35 kun aloitimme). Kysymys äiti poika seksistä. Jkk Olen lueskellut näitä palstoja ja huomannut, että mikään muu kuin tämä aihe ei taida jakaa enemmän mielipiteitä. Paljon aiheeseen liittyviä kirjoituksia kuitenkin on, joten ajattelin kysyä seuraavaa: jos sinulla olisi tilaisuus, ja äitisi olisi halukas, niin panisitko omaa.

Seksi keskustelu äiti poika seksi - Kungälv Massage

Äidillä ei ollut eron jälkeen tietääkseni ollut minkäänlaisia miessuhteita. Sen ekan viikonlopun jälkeen äiti on aina silloin tällöin käyny täällä mun luona, ja aina me ollaan vietetty "laatuaikaa" sängyssä. Anna käyttäjätunnuksesi tai sähköpostiosoitteesi: En omaa äitiäni panisi. Meillä on ollut niin, että ollaan oltu mun porukoiden luona viikonloppuna, ja sit oveen on koputettu ja ollaan hirveellä kolinalla siirrytty omille puolille sänkyä, ja sit joskus on ollu niin, et ollaan herätty aamulla ja äiti on hetken päästä tullut sinne huoneeseen, ja sanonut että "täällä tuoksuu vähän.. laitetaanpas ikkuna auki":?. heinäkuu Seuraava tarina on tosi ja tapahtui ollessani vuotias kesällä Olin opettajaperheen ainoa lapsi ja vanhempani olivat eronneet muutama vuosi. Poika ei ilmaantunut viime yönä kotiin ja isä soitteli pojan kaverit läpi. Eihän se enää tietty ole rikos, kun poikapuoli on jo 16, mutta mitä liikkuu vanhemman naisen päässä, joka juottaa pikkupoikia ja opettaa heille seksin saloja? Sinkkuäiti Tinderissä: ”Mietin, etsinkö seksiseuraa vai arjen jakajaa”. seksi keskustelu äiti poika seksi

Seksi keskustelu äiti poika seksi - Kramfors

Siitä se sitten lähti, sen ensimmäisen kerran jälken emme enää miettineet tai epäröineet. Isän ja äidin ero lähensi minua ja äitiä ihan uudella tavalla. Siitä se sitten vähitellen lähti ja nykyään kumpikin on ihan sinut tän jutun kanssa. Juu, panen, ihan säännöllisesti. Minulle kävi niin, en minä koskaan ajatellut, että minä ja äiti tekisimme niin. Kyllä se Äidin kanssa on parasta.

One thought on “Seksi keskustelu äiti poika seksi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *